Свято для малечі: у Запоріжжі понад 250 дітей відвідали Резиденцію Святого Миколая

Переглядів: 421

9 грудня 2023 20:25

Свято для малечі: у Запоріжжі понад 250 дітей відвідали Резиденцію Святого Миколая фото

Три дні на базі Відкритого простору допомоги «Саме тут. Запоріжжя», який об’єднує вимушених переселенців з Мелітопольської міської громади, працювала Резиденція Святого Миколая.

Яскрава локація відкрилася 6 грудня, у День Святого Миколая, який цього року вперше відзначали в нову дату.

У казкову атмосферу занурювалися дітки від 3 до 10 років. На них чекав Святий Миколай з солодкими подарунками від "АВК" та інших партнерів центру допомоги.

«Кожен маленький мелітополець мав можливість розповісти свої найзаповітніші мрії Миколаю, розважитися та отримати подарунки. Щасливі усмішки - це те, заради чого ми працюємо», - зазначає команда Відкритого простору допомоги «Саме тут. Запоріжжя».

Мелітопольський міський голова Іван Федоров також неодноразово підкреслював, що “діти – найцінніше та найсвітліше диво. У День Святого Миколая, як і кожного дня, ми прагнемо робити все, щоб здійснилися їхні найзаповітніші мрії». 

До речі, напередодні Різдвяних та Новорічних свят команда Мелітополя підготувала для дітей, які були змушені покинути рідний дім і виїхати з окупації, солодкий подарунок. 

Його зможе отримати кожна дитина з Мелітополя віком від 3-х до 14-ти років, яка знаходиться на підконтрольній Україні території.

Щоб отримати подарунок, працівники центру пропонують одному з батьків або законних представників дітей зареєструватись за посиланням.

«Нехай у зимові свята маленькі мелітопольці відчують атмосферу рідного дому, навіть якщо дім поки що далеко. Де б ми не були, об’єднуємось заради великої мрії незабаром повернутися у наш український Мелітополь», - зазначив Іван Федоров.

Фото: телеграм-канал Відкритого простору допомоги "Саме тут. Запоріжжя"




Схожі новини: