Дорофєєва зізналася, чи спілкується з Дантесом після розлучення і що думає про поведінку Потапа

Переглядів: 367

7 грудня 2023 18:39

Дорофєєва зізналася, чи спілкується з Дантесом після розлучення і що думає про поведінку Потапа фото

Артистка також представила нову композицію, яку присвятила хейтерам.

Українська співачка Надя Дорофєєва сьогодні, 7 грудня, у студії "Сніданку з 1+1" представила нову композицію "Хай пишуть".

Свіжий трек артистка присвятила всім злим язикам, які пишуть негативні коментарі і хейтять її в соцмережах. Як розповіла Надя, трек вона створила у співавторстві з чоловіком Мішею Кацуріним та продюсером Іваном Клименком.

"Я надихалася, коли створювала трек, коментарями і статтями, які про мене, і не лише про мене, пишуть. Взагалі це тригерна тема для всього суспільства і мені здається, що це неймовірно актуально зараз", - сказала Дорофєєва.

Артистка пояснила, що для неї означає хейт і що вона вважає хейтом.

"Вмри" – це хейт? Я вважаю, що це хейт. Щодо конструктиву, я обожнюю читати (коментарі – прим.ред). Я смішні колекціоную, а до важливих дослуховуюся. А є хейт, який впливає на дітей, робить психологічні травми", - пояснила Дорофєєва.

Водночас зірка відповіла, чи співчуває своєму експродюсеру, реперу Потапу, на якого останнім часом вилилося дуже багато хейту.

"Я вважаю, що хейтять всіх. І щодо співчуття, мені завжди боляче, коли комусь важко, навіть якщо людина цього не показує. Доволі давненько (спілкувалась з Потапом – прим.ред). Іноді може якусь пісню скинути, і я йому теж", - відповіла артистка.

Ведучі не могли не поцікавитися, чи спілкується зараз Дорофєєва зі своїм ексчоловіком, шоуменом Володимиром Дантесом. На що Надя, усміхаючись, коротко відповіла: "Ні".

https://www.youtube.com/watch?v=hgWZ1NVAhrQ

Джерело: ТСН




Схожі новини: