6 літрів крові для військових: працівники Територіального управління ДБР Мелітополя здачу крові присвятили Дню Збройних Сил України

Переглядів: 467

6 грудня 2023 11:00

6 літрів крові для військових:  працівники Територіального управління ДБР Мелітополя здачу крові присвятили Дню Збройних Сил України фото

У Запорізькому обласному центрі служби крові  напередодні Дня ЗСУ працівники Територіального управління ДБР Мелітополя здали 6 літрів крові на потреби військовослужбовців.

Про це повідомляє  сайт Запорізької обласної війсьової адміністрації.

"Колектив Теруправління бере участь у донаціях регулярно кілька разів на рік. Цього разу здачу крові присвячено Дню Збройних Сил України, який відзначається 6 грудня.

Як зазначають фахівці Центру, такі ініціативи є дуже важливими, адже у прифронтовому місті наявність стабільного руху донорів – це життєва необхідність. Тому долучатися до донорської справи закликають усіх, хто бажає брати участь у збереженні життя та здоров’я військових та мирних жителів", - говориться у повідомленні.

Про те, як долучитися до справи донорства у Запоріжжі можна дізнатися на офіційному сайті ЗОЦСК або зателефонувавши до реєстратури Центру за телефонами:

+380 61 289 81 91

+380 61 224 60 79

Фото: сайт ЗОВА

 




Схожі новини: