Автори хіта "Пес Патрон" KARTA SVITU заспівали про трикутник кохання з "батіною тачкою"

Переглядів: 394

2 грудня 2023 11:24

Автори хіта Пес Патрон KARTA SVITU заспівали про трикутник кохання з батіною тачкою фото

Після виходу популярного в Україні треку "Пес Патрон" гурт KARTA SVITU порадували слухачів новою роботою "Батіна тачка".

Відеокліп розповідає комедійну історію про трикутник кохання між чоловіком і жінкою, де третьою дієвою особою є автомобіль.

"Після народного успіху пісні "Пес Патрон" продюсери на декілька тижнів закрили мене в студії і наказали писати другий хіт. Так, щоб це була пісня про кохання, а також її легко було підіграти на гітарі.

Студія наша знаходиться в гаражі, тож, надихавшись фарбами, мастилами і плакатами з зображеннями Вероніки Кастро, композиція була написана", - розказав про історію створення музикант Іван Марунич.

"Ця пісня, сповнена ретро-вайбом і щасливим поглядом у майбутнє, має обʼєднати просунутих юзерів веб-сайту TikTok, а також більш дорослу аудиторію, яка віддає перевагу Facebook, Viber і ICQ. Загалом, думаю, пісня "Батіна тачка" стане близькою всім, хто хоч раз мав досвід поїздки в автомобілі", - заспойлерив він.

За ідеєю режисера Іллі Михайлуся, "тачка" має не тільки душу і серце, але й інтелект.

Автівка без водія самостійно рухається містом і не тільки допомагає головній героїні, але й паралельно вирішує свої питання.




Схожі новини: