Шантаж Чарльза онуками та складні взаємини Меган і Кейт: біограф королівської сім'ї зробив гучні заяви у своїй книзі

Переглядів: 351

26 листопада 2023 19:11

Шантаж Чарльза онуками та складні взаємини Меган і Кейт: біограф королівської сімї зробив гучні заяви у своїй книзі фото

Неофіційний біограф принца Гаррі та Меган Маркл Омід Скобі випустив свою власну книгу про королівську сім'ю під назвою "Фінал гри". У ній він розповів чимало буцімто нових фактів про життя герцогів Сассекських у Британії та взаємини з іншими членами королівської родини.

Втім, інсайдери, близькі до британської монархії, кажуть, що книзі довіряти не потрібно.

У книзі Омід описує момент, коли Гаррі та Меган попросили покинути їхній котедж Фрогмор.

Зазначається, що котедж герцогам Сассекським подарувала покійна королева Єлизавета II на їхнє весілля. А після того, як вийшли скандальні мемуари Гаррі "Запасний", Чарльз ІІІ вирішив виселити сина з котеджу.

У книзі стверджується, що через кілька днів після того, як їм повідомили, що вони повинні звільнити Фрогмор, Гаррі подзвонив Чарльзу і запитав: "Ти не хочеш побачити своїх онуків?"

Під час цього напруженого дзвінка за мовчанням Чарльза послідувала "напівсердечна заява про те, що їм завжди буде "де" залишитися", але це не дало Гаррі "багато надії".

Річ у тім, що герцог Сассекський сильно переймається за безпеку своєї родини, а будинок був "єдиним справжнім безпечним варіантом сім'ї під час відвідування Сполученого Королівства", оскільки територія захищена озброєними охоронцями.

Розповів Скобі також і про взаємини Меган Маркл та Кейт Міддлтон.

У книзі зазначається, що між Кейт та Меган було "нульове" спілкування з кінця 2019 року, окрім кількох приємних моментів. Скобі пише, що воно зіпсувалося ще до того, як герцог та герцогиня Сассекські покинули палац у 2020 році.

Кейт мала теплі почуття до меншого брата свого чоловіка, втім, не довіряє йому після численних скандальних інтерв'ю. Тож тепер говорити про відновлення відносин між Гаррі, Меган та Кейт — пізно.

"Вона (Кейт, - ред.) витратила більше часу на розмови про Меган, ніж з нею", - сказало джерело коментуючи книгу Оміда Скобі.

Також у книзі йдеться, що королівська родина проігнорувала антирасистський рух Black Lives Matter після вбивства Джорджа Флойда 2020 року колишнім офіцером поліції Міннеаполіса Дереком Шовіном.

Скобі стверджує, що члени королівської сім’ї навмисно трималися осторонь цього питання.

"Глобальна проблема громадянських прав змусила змінитися у всьому світі, але королівська родина вирішила повністю проігнорувати це. Я надсилав повідомлення електронною поштою або телефонував команді комунікацій Букінгемського палацу. Вони відповіли на інші мої запити, але не на цей", — підсумував Омід у книзі.

Нагадаємо, нещодавно інсайдер розповів про проблеми у шлюбі Гаррі та Меган.

Як відомо, на сайті британської монархії змінили титул принца Гаррі.




Схожі новини: