Картинки з виставки

Переглядів: 413

24 листопада 2023 09:45

Картинки з виставки фото

Єбалік в черговий раз сів у калюжу

Телеграм-канал окупантів «Новий Мелітополь» розмістив інформацію начебто від гауляйтера єбаліка:

«На ВДНГ у Москві продовжується виставка «Росія», де наша область демонструє свої досягнення. Особливий інтерес у відвідувачів викликає солдатська пошта, листи якої передадуть нашим захисникам на запорізькому напрямку.

Кілька днів тому почав працювати макет Запорізької АЕС, де показано принцип роботи електростанції. Це демонстрація подвигу, який щодня здійснюють наші солдати.

Ми показуємо наші досягнення та наш потенціал - те, що ми обов'язково зробимо у майбутньому. Ми будемо рівними серед рівних нашій великій Батьківщині – Росії».

Коментую по пунктах. По-1-е, на фото в єбаліка вид так собі – на інакше, як знов почав бухати. По-2-е, видумана пропагадонами «солдатська пошта» - це привіт з минулого, а ми живемо у 21-му сторіччя, де засоби комунікації дещо інші. По-3-е, макет ЗАЄС – дорога іграшка, яка нікому не цікава. По4-е, до чого тут «демонстрація подвигу, який щодня здійснюють ваші солдати»? І по-5-е, ваш потенціал - готуватися до евакуації: спершу в рашку, а далі - кому з колаборантів яка карта випаде.

 




Схожі новини: