Відплата була терплячою: ЗСУ помстились за загибель бійців 128-ї бригади, вдаривши по окупантам під час церемонії нагородження

Переглядів: 496

21 листопада 2023 21:10

Відплата була терплячою: ЗСУ помстились за загибель бійців 128-ї бригади, вдаривши по окупантам під час церемонії нагородження фото

Бумеранг прилетів до російських військових через два тижні після загибелі бійців 128 гірсько-штурмової бригади.

Ворог завдав ракетного удару 3 листопада під час шикування бійців для нагородження з нагоди Дня ракетних військ та артилерії. Загинули, за офіційними даними Закарпатської бригади, 19 військових, кілька десятків отримали поранення різного ступеню важкості.

“Долг платежом красен”. Відплата була дзеркальною: окупантам прилетіло 19 листопада, на їхній День ракетних військ та артилерії. Про це повідомив командир легендарного підрозділу аеророзвідки “Птахи Мадяра” Роберт Бровді. На псевдо Мадяр.

«Джага-джага, mf, покидьки. ВІДПЛАТА за 128-му. 25 свідків кобзона. 100+ дефектовано. Х - втрати командного складу, суворо засекречено прибулою комісією.

Відплата. Смак: неділя,19 листопада,- саме в день хробачих ракетних військ і артилерії;

Відплата. Бумеранг: за два тижні після атаки на 128-му;

Відплата. Дзеркало: в момент нагородження хробаків у честь свята (див. вище);

Відплата. Схованки: узлісся, ретельно підготовлене та замасковане місце. ну-ну;

Відплата. Сталеві нерви: хробаче командування запіздилося на декілька годин. Відплата була терплячою;

Відплата. Кому пездюль? Чого вже там, 810-та. трепана-перетрепана севастопольська бригада морськоі піхоти, стільки за один раз ще не ловила;

Відплата. Відплата: 810-та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову.

Уважно Слідкуйте за некрологами, особливо у пабліках з окупованого Криму. Та навколо головного госпіталя ім Бурденко.

Силами оборони. Завдяки злагоджених дій та рішучих кроків цілої низки підрозділів. Тонким нюхом славетних Воїнів. Гострим Жалом старшого Брата.

Ну і Птахи завжди поряд, ланка до ланки… Ми ж Очі та Жало.

To be continued , mf. Жало ЗСУ глибоко в вашій дупі, хробаки

Доброго ранку всім, і тихого дня МАДЯР 19-21.11.23

Роберт Бровді - бізнесмен, підприємець (свого часу був заступником голови Державної продовольчо-зернової корпорації, останніми роками інвестував у виробництво та нерухомість), також відомий колекціонер живопису, меценат, який кілька років тому просував на Закарпатті проєкт “Срібний мольберт” — конкурс-пленер для юних художників з усієї країни.

На війну він потрапив як боєць ТрО — Роберт Бровді записався в тероборону ще перед вторгненням у лютому, став комвзводу. Разом із підрозділом за рік пройшов найгарячіші точки: Київщина, херсонський контрнаступ, зараз — Донеччина, Бахмутський напрям.

Наразі підрозділ Бровді виконує аеророзвідку та корегує вогонь артилерії, а також за допомогою дронів-камікадзе самостійно скидає вибухові пристрої на російські позиції.

Пабліки повідомляють, що прильоти «Хаймерсів» були в приміщення школи та клубу села Кумачово Старобешівського району на Донеччині.

Окрім військових, під час святкового концерту у клубі загинула волонтерка і співачка, беззмінна керівниця кількох колективів Поліна Мєньших з Москви, на концерт якої російських вояк зігнали. Ну тепер Поліна буде співати хіба що разом з кобзоном.

 




Схожі новини: