Облвиборчком постановив: у Запорізькій обласній раді місце відкликаного депутата займе наступна за черговістю кандидатка

Переглядів: 366

21 листопада 2023 10:00

Облвиборчком постановив: у  Запорізькій обласній раді місце відкликаного депутата займе наступна  за черговістю кандидатка фото

У депутатському корпусі Запорізької обласної ради відбулися зміни.

Як повідомляє відділ комунікацій Запорізької обласної ради, рішенням XIII чергового З’їзду партії «Європейська солідарність», який відбувся 20.09.2023 року, депутата Запорізької обласної ради Дмитра Траіліна було відкликано за народною ініціативою. Його було обрано депутатом в територіальному виборчому окрузі № 1.

"Наступним за черговістю кандидатом в депутати обласної ради від політичної партії «Європейська солідарність» в цьому виборчому окрузі є Інна Польнікова, 16.09.73 року народження.

Тож відповідно до Постанови Запорізької обласної виборчої комісії № 223, Польнікову Інну Вікторівну було визнано обраною депутатом Запорізької обласної ради на чергових виборах депутатів Запорізької обласної ради 25 жовтня 2020 року від Запорізької територіальної організації політичної партії «Європейська солідарність» у територіальному виборчому окрузі №1.

Документ оприлюднено на сайті обласної ради",  -  інформує відділ комунікацій Запорізької обласної ради.




Схожі новини: