Виїхали з окупації: енергодарці зможуть поштою отримати гуманітарну допомогу

Переглядів: 356

20 листопада 2023 16:20

Виїхали з окупації: енергодарці зможуть поштою отримати гуманітарну допомогу фото

Вже більше тисячі енергодарців, які виїхали з окупації, заповнили форму та залишили заявку на отримання гуманітарної допомоги в рамках проєкту "Допомога поштою".

Про це у телеграм-каналі повідомив Енергодарський міський голова Дмитро Орлов.

Триває, але вже добігає кінця перший етап -  прийом заявок на отримання гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених енергодарців, тому міська влада просить всіх зацікавлених поквапитися із реєстрацією.

«Ще раз наголошуємо: у зв'язку з тим, що допомога поштою є разовою, подати заявку можуть переселенці з м. Енергодара, які перебувають на території України, ОКРІМ тих, які отримують допомогу в діючих Центрах допомоги у Запоріжжі, Дніпрі та Києві.

Просимо тих громадян, які мають можливість отримувати допомогу в Запоріжжі, Києві або Дніпрі, дати можливість отримати допомогу іншим енергодарцям, які ще жодного разу її не отримували в цьому році та НЕ РЕЄСТРУВАТИСЯ НА ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ», - написав Дмитро Орлов.

Важливо

  • Від однієї родини форму заповнює тільки один представник із вказанням у формі всіх членів сімʼї.
  • Якщо кількість наданих заявок буде перевищувати ліміт наборів, першочергово розглядатися будуть заявки тих ВПО, які відносяться до вразливих категорій, що зазначені в реєстраційній формі.

Для оформлення заявки необхідно виконати два кроки.       

Крок 1: заповнити електронну форму реєстрації за посиланням;

        Крок 2: відправити повідомлення на електронну пошту Центру: [email protected]

      В повідомленні вказати:

  •  ПІБ замовника
  •  категорію вразливості (за наявності)
  •  контактний номер телефону (уважно!!!).

До повідомлення електронною поштою додати: фотографії (або скріншоти екрану з "Дії") довідок ВПО всіх членів родини та ідентифікаційні номери тільки повнолітніх членів родини.

Після опрацювання наданих заявок, перед відправленням посилки, з вами обов'язково зв'яжуться представники Центру за номером телефону, який вказаний в заявці, для уточнення даних та актуальності потреби.

Відправлення наборів планується у грудні-першій половині січня. Оплата поштових послуг за відправлення наборів відбудеться за рахунок отримувача.

 




Схожі новини: