Розроблятимуть ігри: мелітопольських дітей запрошують до ІТ табору у Львів

Переглядів: 454

15 листопада 2023 23:23

Розроблятимуть ігри: мелітопольських дітей запрошують до ІТ табору у Львів фото

IT табір "Безпечне місце" працюватиме у Львові з 28 листопада по 7 грудня. ІТ-професіонали консультуватимуть та координуватимуть учнів щодо підготовки власних комп’ютерних продуктів.

Табір створений у рамках тристороннього меморандуму про співпрацю, який був підписаний ще у квітні 2021 року між між департаментом освіти Львівської міської ради, КЗ ЛОР «Львівський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» та Академією СТАРТ_ІТ.

Як зазначалося на сайті міської ради, «консолідація усіх зацікавлених сторін дозволить розробити нові напрями роботи з обдарованою молоддю у галузі ІТ-технологій задля інтеграції України до загальноєвропейського освітнього простору».

«Плануємо проводити майстер-класи, воркшопи, тренінги, де діти зможуть познайомитись із новими для себе сферами. На таких заняттях діти мають зробити свій маленький завершений продукт: програмування, фотошоп тощо. Вони зможуть побачити той чи інший процес зсередини і зрозуміти що їм подобається і що найбільше цікавить. Для викладачів також буде цікава ця співпраця, адже розглядаємо варіанти проведення майстер-класів для вчителів шкіл», - анонсувала роботу ІТ табору директор Академії СТАРТ_ІТ Олена Кобзєва.

Відкритий простір допомоги «Саме тут. Запоріжжя» інформує мелітопольців, що обов“язкові умови формування групи: вік 13-15 років, довідка ВПО, підліток не відвідував IT табори від центрів "Саме тут", наявність ноутбуку і вмотивованість дитини.

“У таборі з напрямку IT розробляють ігри для різних платформ. Навчання буде всеосяжним: від написання сценаріїв до маркетингу», - зазначають працівники простору допомоги. .

Проживання, харчування та освітньо-розважальна програма безкоштовно. Трансфер до Львова за власні кошти.

Охочих просять пройти реєстрацію за посиланням, яке є у телеграм-каналі простору допомоги. Кількість місць обмежена. Більш детальна інформація — за телефоном “гарячої лінії»: +38 (067) 329-01-81.

Матеріал підготовлений у рамках проєкту «Відбудуємо Мелітопольську громаду разом», який підтриманий грантом Української Асоціації Медіа Бізнесу.

.

 

 

 

 

 




Схожі новини: