План, який заслуговує на повагу

Переглядів: 398

10 листопада 2023 21:34

План, який заслуговує на повагу фото

Похвальне слово мелітопольському міськвиконкому

Я не часто пишу про владу позитивно Так було всі 33 роки існування наших медіа. Але зараз маю бути чесним й сказати: план перших кроків після деокупації, який підготований Мелітопольським міськвиконкомом, заслуговує на повагу.

«Перш за все, влада планує відновити роботу: торгівельних мереж, які надають різноманіття продуктів, ліків і засобів гігієни за адекватними цінами; логістичних компаній, які доставляють необхідні людям речі по всій Україні та світу; забезпечити роботу місцевих товаровиробників, якими завжди славилась Мелітопольщина.

Найголовнішого - ми повернемо до Мелітополя українські банки і обіг гривні, щоб жителі могли отримувати і користуватися своїми пенсіями, зарплатами та іншими виплатами.

Щодо інфраструктури, то команда Мелітополя давно показала: нам під силу як налагодити роботу, так і створювати взірцеві об’єкти інфраструктури з нуля. 

Дії ворога - непередбачувані. При відступі окупанти іноді залишають мирних жителів без світла, тепла, газу, води, Інтернету та зв’язку.

Сподіваємось на краще, але за потреби поламане - відремонтуємо, пошкоджене - відбудуємо. А на перспективу - разом створимо найкомфортніше сучасне українське місто, - зазначив Іван Федоров».

Вважаю вірними і першочергові дії мера: зараз треба шукати гроші, на які ми – всі разом! – будемо відбудовувати рідне місто після деокупації.

Даний матеріал виготовлено за проєктом «Відбудуємо Мелітопольську громаду разом», який підтриманий грантом Української Асоціації Медіа Бізнесу.




Схожі новини: