Відбудуємо Мелітопольську громаду разом!

Переглядів: 516

8 листопада 2023 11:45

Відбудуємо Мелітопольську громаду разом! фото

Перші кроки - за допомогою гранту від Української Асоціації медіабізнесу.

Друзі, в нас є гарна новина. Ми вибороли грант від ГО "УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ МЕДІА БІЗНЕСУ" (особлива подяка її Президенту Олексію Погорєлову) в рамках виконання проєкту «Ефективні місцеві ЗМІ: цифровий розвиток для залучення громад»

В рамках цього проєкту ми здійснимо збір питань мешканців Мелітопольського регіону за допомогою телефону та в коментарях до публікацій на сайті, в соцмережах, електронної пошти, під час особистого спілкування.

Можливо прогнозувати, що питань буде скоріше сотні, ніж десятки. Завдання редакції - узагальнити питання та отримати відповіді на них від місцевої влади, а якщо потрібно, то і від державної.

Також ми плануємо організувати постійну “гарячу лінію” з представниками міської влади та провести два «круглих столи» для вивчення позитивного досвіду вимушених переселенців з Мелітопольщини. Впевнені, він буде корисним для всіх відвідувачів нашого сайту.

Для нашої редакції цей грант особливо важливий тому, що він перший з «доковідних часів». Ми зробимо все, щоб не підвести грантодавачів та бути корисними для вас.

Отже, ми починаємо! Будь ласка, повідомте про нові можливості ваших знайомих – вимушених переселенців з Мелітопольщини.

Ми працюємо для вас! Залишайтеся з нами!




Схожі новини: