Донька Єгорової розповіла, чи спілкується з матір'ю, про життя у Нью-Йорку та чи повернеться в Україну

Переглядів: 444

4 листопада 2023 19:30

Донька Єгорової розповіла, чи спілкується з матірю, про життя у Нью-Йорку та чи повернеться в Україну  фото

Акторка та телеведуча Стася Ровінська, а також донька скандальної Сніжани Єгорової, яка підтримала Путіна після початку повномасштабної війни в Україні, розповіла Славі Дьоміну, чи спілкується з одіозною мамою та про своє життя у США.

Зараз Ровінська зі своєю сім'єю живе у Нью-Йорку. Зі слів Стасі, вони з чоловіком не подавалися на виплати, а одразу пішли на роботу.

"Ти маєш право на грошові виплати, і ти маєш право працювати. Це найголовніше. Для нас це і було вирішальним фактором. Ми не оформляли жодних грошових виплат. Ми вирішили, що для нас буде корисніше, якщо ми почнемо працювати. Щоб оформити ці виплати, потрібно дуже багато часу — відстояти черги, оформити документи. Ми з чоловіком, коли приїхали, вирішили, що це не наш шлях. Ми не хочемо сидіти на шиї в американського уряду. Краще ми "попашемо" тут", - каже телеведуча.

Вона зізналася, що вони не мали жодних фінансових накопичень, коли приїхали у США, бо виїжджали на початку війни як усі — зібралися й за годину виїхали.

Стася Ровінська з сім'єю у США

Фото Instagram Стасі Ровінської

Також Ровінська зізналася, що сильно сумує за Києвом, однак не знає, коли повернеться в Україну.

"Рано чи пізно ми повернемося. Зараз я не можу планувати, чи буде це повернення назавжди, чи на якийсь час, чи ми тут назавжди. Звичайно, ми повернемося, але поки що ми не можемо виїжджати — якщо ти виїдеш, то вже не повернешся. Але я сподіваюся, що це зміниться, або війна закінчиться. Київ — це найбільше, за чим я сумую. Він навіть пахне інакше. Я дуже сумую за Києвом", - сказала Стася.

Розповіла телеведуча й про свої стосунки з скандальною мамою. Каже, що пробачила її, однак спілкуватися з нею більше не збирається.

" У мене немає образ, але навіщо мені себе переламувати, щоб шукати якісь шляхи, шукати щось хороше, тому що це мама. Я не хочу цього робити. Ця людина не заслуговує на увагу. Я її повністю викреслила", - каже Стася.

За її словами, Єгорова разом з молодшими дітьми зараз живе у Туреччині та пише у свої Telegram-канали "єресь".

"Інколи я навіть натрапляю на її Telegram-канали, де вона якусь таку єрєсь пише. Але це дає мені навіть більше розуміння про цю людину, що там трішки ку-ку, бо там Сталін – герой, Путін – герой", - додала вона, втім зазначила, що не жаліє свою внутрішню дитину, бо тримає фокус на власних дітях.

Єгорова з молодшими дітьми у Туреччині

Нагадаємо, у травні минулого року Ровінська розповіла, якою була її остання розмова з мамою. Стася намагалася переконати матір, що та вибрала не вірний бік.

Як відомо, Сніжана Єгорова на початку великої війни підтримала Путіна, а через деякий час "відреклася" від нього, бо її дітям не давали закордонних паспортів.




Схожі новини: