У Севастополі лунали вибухи, Кримський міст знову перекрили, окупанти кажуть про ППО

Переглядів: 463

30 жовтня 2023 15:15

У Севастополі лунали вибухи, Кримський міст знову перекрили, окупанти кажуть про ППО фото

Об 11:22 у тимчасово окупованому Севастополі почала лунати повітряна тривога, окупанти відразу ж перекрили Кримський міст і заявили, що працює ППО.

Так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв і оперативний канал про роботу Кримського мосту в Telegram, Міноборони РФ в Telegram.

Развожаєв опублікував у соцмережі повідомлення про повітряну тривогу з рекомендаціями закрити вікна, перекрити воду, вимкнути газ і світло і або йти в укриття, або сховатися в будинку за несучою стіною.

Також окупанти повідомили, що рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито.

"Тих, хто перебуває на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", − йдеться в повідомленні.

Через деякий час Развожаєв заявив про роботу ППО в місті:

"У Севастополі працює система ППО. Прохання всім зберігати спокій. Усі служби приведені в стан бойової готовності". 

Він також додав, що поява диму в районі Севастопольської бухти пов'язана з тим, що російські військові нібито використовують табельні засоби маскування.

Telegram-канал Кримський вітер публікує фото стовпів диму в Севастополі.

Ще пізніше Развожаєв повідомив, що, за попередніми даними, над Севастополем "військові збили дві повітряні цілі".

"Усі служби продовжують контроль обстановки. За інформацією від ЄДДС, уламки впали на територію школи №27 на Північній стороні, на вулиці Пасічній і в Інкермані. Прошу всіх зберігати спокій і поки не залишати місця укриття".

Ще пізніше російське Міноборони повідомило, що Крим нібито атакували 8 крилатими ракетами "Storm Shadow" і що нібито всі ракети збила ППО.

Передісторія: 

Окупаційна влада Криму вночі заявляла, що Чорноморський флот РФ відбивав атаку безпілотників. У Севастополі чули вибухи. Зранку окупанти перекривали на годину рух Кримським мостом.

Зранку російські Telegram-канали повідомили, що 17 військовослужбовців Міноборони Росії дістали поранення внаслідок нічної атаки на ракетно-зенітний полк ППО в окупованому Криму. Стверджувалося, що удар був по базі неподалік села Оленівка, що на заході Криму.

Пізніше Збройні сили України підтвердили ураження стратегічного об’єкта російської ППО на заході окупованого Криму вночі 30 жовтня.

Джерело: Українська правда




Схожі новини: