На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступ - мали частковий успіх західніше Вербового

Переглядів: 479

25 жовтня 2023 09:20

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступ - мали частковий успіх західніше Вербового фото

На Мелітопольському напрямку наші воїни завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. 

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, мали частковий успіх західніше Вербового, завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Про це йдеться в добовому зведенні Генштабу ЗСУ.

Також повідомляється, що наші захисники відбили атаки окупантів південно-східніше Малої Токмачки Запорізької області.

Протягом минулої доби відбулося близько 80 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 6 ракетних та 51 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Крім того, у ніч на 25 жовтня, російські окупанти завдали чергового удару по Україні, застосувавши 11 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. Силами та засобами протиповітряної оборони України знищено всі ворожі БпЛА.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 3 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ знищили 12 артилерійських засобів, логістичний хаб, пункт управління, засіб протиповітряної оборони, а також уразили 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

 




Схожі новини: