Дуже гарна, світла людина: ворожа ракета забрала життя запорізької лікарки

Переглядів: 345

21 жовтня 2023 08:45

Дуже гарна, світла людина:   ворожа ракета забрала життя запорізької лікарки  фото

Внаслідок обстрілу окупантами Запоріжжя, що відбувся у ніч проти 18 жовтня, у будинку на проспекті Соборному загинула лікарка-невропатологиня неврологічного відділення (поліклініки) КНП «Міська лікарня №9» ЗМР – Лілія Миколаївна Клименко.

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці лікарні.

"Тіло жінки разом із чоловіком деблокували одними з останніх з під уламків будівлі, розповіла завідувачка відділення, де працювала лікарка, Людмила Вікторівна Кошман.

«Дуже гарна, світла людина. Чудова і доброзичлива лікарка, просто немає слів аби передати увесь розпач та гіркоту від цієї звістки. Лілія Миколаївна працювала у нашому медзакладі з 2003 року. Працювала у нашому відділенні, стаціонарі, військкоматі, й усюди до її роботи ніколи не було жодних нарікань. Це дуже велика втрата для лікарні. Ми досі не можемо у це повірити!», - сказала Людмила Вікторівна Кошман.

Колектив КНП «Міська лікарня №9» ЗМР висловлює глибокі співчуття родині Лілії Миколаївни Клименко з приводу непоправної втрати. У загиблої лікарки залишилось двоє синів", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, внаслідок удару ворожої ракети по багатоквартирному будинку на проспекті Соборному загинули 5 мешканців будинку. Двох знайшли відразу, а ще трьох деблокували з-під завалів рятувальники. Загинули два подружжя. 23-річний Данило і 20-річна Діана одружилися у листопаді минулого року.




Схожі новини: