Наші захисники не допустили втрат позицій в районі Вербового — Генштаб

Переглядів: 408

20 жовтня 2023 09:40

Наші захисники не допустили втрат позицій в районі Вербового — Генштаб  фото

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку

Наші захисники завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту. Про це повідомляється у добовому зведенні Генштаба ЗСУ

Минулої доби Сили оборони не допустили втрат позицій в районі Вербового Запорізької області.

Протягом минулої доби відбулося 90 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 12 ракетних та 60 авіаційних ударів, здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоквартирні та приватні житлові будинки, а також інша цивільна інфраструктура.

Генштаб інформує, що авіація сил оборони завдала удару по пункту управління, 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 4 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Також нашими захисниками знищено 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 важкі вогнеметні системи залпового вогню ТОС-1А “Солнцепек” та 13 артилерійських засобів противника.




Схожі новини: