У Лободи прокоментували виступ на корпоративі в Дубаї на одній сцені з росіянами

Переглядів: 499

18 жовтня 2023 12:50

У Лободи прокоментували виступ на корпоративі в Дубаї на одній сцені з росіянами  фото

Співачка Світлана Лобода втрапила у новий скандал. Виконавиця виступила на корпоративі у Дубаї, де на одній сцені з нею виступали також артисти з росії.

Інформацію про це повідомили в російському Telegram-каналі, де показали відео з виступу Лободи та перелік виконаних нею пісень на корпоративі.

За їхніми словами, ведучим того вечора був росіянин. Також на святі виступав російський співак Араш та ілюзіоніст з рф.

Згодом українське видання Музвар звернулося до представника зірки за коментарем. Той підтвердив факт виступу Лободи в Дубаї.

"Кожне замовлення, що надходить до артиста, ретельно перевіряється менеджментом на відповідність його позиції, що була заявлена раніше. Замовницею концерту Світлани Лободи 15.10, що пройшов у місті Дубай була громадянка Казахстану, прихильниця Світлани", – йдеться у коментарі.

"Склад кожної програми формується на основі улюблених пісень замовника. Артист виконує свої треки в оригіналі, незалежно від публічного чи приватного характеру заходу, ця позиція також залишається незмінною", – сказав він.

Сама ж Лобода у своїх соцмережах поки ніяк не відреагувала на ситуацію.

Нагадаємо, Світлана Лобода раніше також потрапила у скандал в Харкові. Під час її виступу у центрі міста дівчинка вийшла на одиночний протест з плакатом "Харків без Лободи". На це виконавиця запитала у дівчинки, хто їй заплатив.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: