На ТОТ Запорізької області зафіксовані випадки домагання до школярів з боку російських “казаків” - ЦНС

Переглядів: 474

12 жовтня 2023 10:39

На ТОТ Запорізької області зафіксовані випадки домагання до школярів з боку російських “казаків” - ЦНС фото

На тимчасово окупованих територіях Запорізької та Херсонської областей зафіксовано численні випадки неправомірної поведінки з боку так званих “казаків”, яких ворог найняв охороняти школи.

Відомо, що для “забезпечення порядку” в захоплених школах на ТОТ, були залучені бойовики з численних приватних охоронних компаній з росії, зокрема, таких, як “казачья сотня” з білгородської області. Ці бойовики нерідко перебувають у нетверезому стані та самі чіпляються до школярів через зовнішній вигляд, зокрема, одяг, стрижку або фарбоване волосся.

Зафіксовано випадки не лише словесних претензій, але й рукоприкладства та протиправних обшуків, під час яких школярі стали жертвами сексуальних домагань з боку так званих “охоронців”. Про це повідомляє Центр національного спротиву

На фоні окремих конфліктів з місцевим населенням на ТОТ, місцеве підпілля ліквідувало 4-х “казаків” на Запоріжжі. 

"Центр Національного Спротиву отримав перелік всіх російських охоронних компаній, що залучені на ТОТ, та всіх бойовиків, що беруть у цьому безпосередню участь. Українське підпілля стежить за всіма загарбниками, і ніхто з них не уникне неминучої розплати", - йдеться у повідомленні. 




Схожі новини: