Українські військові покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного - Генштаб

Переглядів: 456

12 жовтня 2023 09:23

Українські військові покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного - Генштаб фото

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку.

Наші захисники покращили тактичне положення в районі західніше Роботиного Запорізької області. Українська армія завдає окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажує ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у добовому зведенні

На Запорізькому напрямку наші захисники стримують ворога в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Загалом протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію противника.

Протягом минулої доби відбулося 95 бойових зіткнень. Крім того, внаслідок ракетного удару російських терористичних військ по гімназії в населеному пункті Нікополь Дніпропетровської області, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Також, у ніч на 12 жовтня, російська федерація завдала чергового авіаційного удару по Україні, застосувавши БпЛА типу “Shahed-136/131”. Інформація щодо наслідків цієї терористичної атаки наразі уточнюється. Загалом ворог завдав 2 ракетних та 72 авіаційних ударів, здійснив 67 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

 

 




Схожі новини: