В Енергодарі співробітники окупаційної поліції регулярно змінюють місце свого проживання

Переглядів: 475

6 жовтня 2023 17:30

В Енергодарі  співробітники окупаційної поліції регулярно змінюють місце свого проживання фото

В Енергодарі колишні поліцейські, які зрадили свою країну  і пішли слугувати ворогу, а також новопризначені «співробітники окупаційної поліції», привезені звідусіль в якості карателів та катів, бояться залишатися подовгу на одному місці та регулярно змінюють місце свого проживання.

"Для цього вони використовують порожні квартири мешканців Енергодара, які виїхали за межі міста. І час від часу змінюють не тільки будинки, а навіть мікрорайони проживання, -  повідомляє Енергодарський міський голова Дмитро Орлов.  - Але здебільше їх конспірація  є марною. Енергодар - невелике місто, в  якому наразі залишилось близько чверті населення - порівняно з довоєнним періодом. І ті, хто залишаються, добре бачать чужинців, які окуповують квартири їхніх сусідів. Тож почуватися в безпеці окупанти не можуть.

Після деокупації правоохоронні органи України з'ясують, хто добровільно працював на ворога, допомагав загарбникам катувати людей, чинив інші злочини на нашій землі. Немає сумніву, що всі зрадники, колаборанти та прибічники окупантів будуть виявлені та понесуть заслужене покарання відповідно до законодавства України. Це тільки питання часу.

Звертаюсь також до всіх енергодарців, які залишаються в окупації та страждають від знущань ворога: намагайтесь уникати будь-якого контакту з окупантами, не афішуйте відкрито свою проукраїнську позицію, не ризикуйте своїм здоров'ям та життям. Водночас не втрачайте віри в Україну та ЗСУ. Енергодар був, є і буде Україна!




Схожі новини: