Співачка Lida Lee випустила пісню "На межі" про стан кожного українця зараз – відео

Переглядів: 402

30 вересня 2023 15:20

Співачка Lida Lee випустила пісню На межі про стан кожного українця зараз – відео  фото

Українська співачка Lida Lee випустила пісню "На межі" та кліп до неї. У треці Lidа підняла важливі теми внутрішньої боротьби та сприйняття себе, які проживає і проходить кожен.

"На межі — це стан будь-якої людини зараз. Сьогодні ти прокидаєшся сповнений сил, ти любиш, маєш мотивацію, а завтра прокидаєшся від звуку повітряної тривоги й вибухів, і твій стан різко міняється. І ти стоїш на цій межі різних почуттів, на межі можливостей, на межі думок. Варто тільки наважитись зробити цей крок — дослухатись до свого внутрішнього "я" і пройти шлях", — розповіла співачка.

Однією з основних тем пісні є те, щоб дати волю своїм емоціям, не боятись власних почуттів і навчитись любити себе таким, яким ти є.

Відеоробота до треку "На межі" відображає історію та настрій пісні. Артистка зізнається, що цей кліп був одним із найскладніших, бо знімання відбувалося вночі, були певні травми на майданчику. А також тому, що у кадрі вона — одна, без інших танцівників чи акторів, та у незвичних для себе образах:

"Саме спорт допомагає мені, і, думаю, вам, вивільнити емоції. Тому у кліпі я зʼявлюсь в образах, повʼязаних зі спортом: бокс, фехтування, спортзал, хілс, які символізують боротьбу, як зовнішню, так і внутрішню", — додала Lida Lee.

https://www.instagram.com/reel/Cxr1u7Nt6jd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c7e417ff-0c30-415e-bf48-36cac1434d62

 




Схожі новини: