Залишилися без лідера: депутат Запорізької міської ради добровільно склав повноваження

Переглядів: 430

27 вересня 2023 22:33

Залишилися без лідера: депутат Запорізької міської ради добровільно склав повноваження фото

Голова фракції "Європейська Солідарність" в Запорізькій міській раді Микола Бєлий написав заяву про складення повноважень депутата Запорізької міської ради. Подав  на розгляд сесії міськради, депутати її підтримали.

На своїй фейсбук-сторінці Микола Бєлий  виклав ролик, в якому пояснив, за його словами, дві основні причини такого кроку.

"Вважаю, що Запорізька міська рада, як представницький орган місцевого самоврядування, повністю себе дискредитувала. Посадових осіб міської ради цікавлять не інтереси мешканців міста, а бюджетні кошти і майно територіальної громади.

Друга причина — з початку війни ми з однодумцями з клініки святого Миколая займаємося соціальними проєктами. Ми започаткували благодійний фонд клініки, який вже допоміг десяткам тисяч українців, реалізували спільні проєкти з міжнародними організаціями — ЮНІСЕФ, Фріда, це програми по наданню безоплатної медичної допомоги тисячам українців. Під час війни відкрили безоплатну реабілітацію для людей, які її потребують. На минулому тижні відкрили у Запоріжжі протезний центр, де хочемо безоплатно допомогти людям, які під час війни втратили кінцівки.

Для усіх цих проєктів ми намагаємося залучити донорів. Але останнім часом це робити майже неможливо через токсичність запорізької влади. Як тільки донори чують, що я депутат Запорізької міської ради, вони зразу зникають зі зв“язку”, - розповів Микола Бєлий.

За  словами Миколи Бєлого, без депутатського мандата він зможе більше часу приділяти соціальним проєктам.

Довідково

Микола Бєлий  був  головою фракції "Європейська Солідарність" в Запорізькій міській раді. Був обраний по виборчому округу № 3 (Дніпровський район). Був членом постійної комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів.

Це була вже друга каденція Миколи Бєлого в Запорізькій міській раді.




Схожі новини: