Ідеальна фігура у 35+: яким спортом займаються NK, Кароль, Єфросініна та інші українські зірки

Переглядів: 406

27 вересня 2023 20:01

Ідеальна фігура у 35+: яким спортом займаються NK, Кароль, Єфросініна та інші українські зірки фото

Українські зірки були б раді подовше поспати, поласувати тортиком чи, скажімо, витратити час на улюблений серіал, але натомість обирають себе.

Вони знають, що магічної пігулки чи дієт, які зроблять фігуру мрії, не існує. Отож, мають регулярні фізичні навантаження і стежать, щоб харчування було збалансованим. Які саме види спорту допомагають Маші Єфросініній, Тіні Кароль та іншим селебріті мати скульптурне тіло? Читайте в матеріалі.

1. Леся Нікітюк (35 років)

Українська телеведуча, журналістка, акторка і блогерка Леся Нікітюк раніше професійно займалася плаванням. Зараз вона – прихильниця силових тренувань, боксу й аеробіки. На сторінці в Instagram знаменитість часто демонструє, як займається спортом, і закликає інших не лінуватися: "Бігом всі на тренування!!! Бо целюліт так і хоче з-під шортиків виглянути".

2. Маша Єфросініна (44 роки)

Українська телеведуча і журналістка Маша Єфросініна вже багато років регулярно займається йогою і силовими тренуваннями. До початку повномасштабної війни Росії проти України вона часто публікувала відео із вправами, які легко можна виконати вдома. Зараз акцент її контенту змістився на освітлення подій в рідній країні.

3. Настя Каменських (36 років)

Українська співачка Настя Каменських (NK) до 24 лютого 2022 проводила для підписників в Instagram онлайн-тренування, аби ті підтримували тіло в тонусі. Зараз зірка ділиться рецептами корисної для здоров'я їжі й регулярно нагадує про те, що йога та біг – це не лише про гарну фігуру, а й про внутрішню гармонію: "Це спосіб з'єднання тіла, розуму та душі для досягнення гармонії та збалансованості. Кожна вправа, кожне дихання – це можливість поглибити зв'язок зі своїм внутрішнім "я"... Це не лише вправи, але й філософія життя, яка веде до внутрішньої глибини та спокою".

4. Тіна Кароль (38 років)

Українська співачка, акторка і телеведуча Тіна Кароль має гнучке й підкачане тіло. Усе завдяки різноманітним тренуванням: йозі, пілатесу, танцям і стретчингу. Коли знаменитість має мало часу на повноцінне заняття спортом, робить невеличкий комплекс вправ зі скакалкою, віджиманнями і планкою.

5. Ксенія Мішина (34 роки)

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина щодня займається йогою і ходить до тренажерного залу. Аби її підписники також дбали про своє тіло, публікує в Instagram мотиваційні дописи: "Раніше я цього не помічала, просто не було фокусу на той ефект, який дарує позитивний гормональний коктейль, який створює спорт у житті!... Якщо вам зараз дуже погано, морок на душі, нічого не хочете і не можете, зробіть крок на зустріч своєму прекрасному тілу і побачите – воно вам віддячить!".

Джерело: Оbozrevatel




Схожі новини: