"Бавовна" в Курську: є влучання у будівлю російського МВС

Переглядів: 402

25 вересня 2023 11:02

Бавовна в Курську: є влучання у будівлю російського МВС фото

У російському Курську зранку 25 вересня лунали вибухи нібито внаслідок атаки безпілотників. Під ударом була будівля російського МВС.

Джерела 24 Каналу в українській розвідці підтверджують влучання у будівлю російського МВС в Курську. У розвідці додають, що операція у Курську ще триває.

Водночас російські окупанти традиційно фантазують про успішну роботу "ПеВеО". З одного боку, окупанти підтверджують, що внаслідок атак дронів є пошкодження кількох приватних домоволодінь і даху адміністративної будівлі.

З іншого боку, загарбники кажуть, що так звана ППО "спрацювала".

Губернатор Курська заявив про атаку двох безпілотників. Один атакував Курськ, а інший упав у Курському районі. Водночас ще два безпілотники атакували Брянську область Росії.

Російські окупанти ввечері 24 вересня бідкалися на атаку безпілотників у Курську. Традиційно загарбники заявляли про успішну роботу ППО.

Водночас у мережі натякали на приліт по аеродрому "Халіно". Що саме сталося – у мережі не повідомляють.

Також зранку 24 вересня безпілотник влучив в адмінбудівлю у Курську. Виявилося, це була будівля регіонального управління ФСБ. Джерела 24 Каналу в ГУР МО підтвердили, що Курськ атакував саме український безпілотник.

На цьому "бавовна" для російських військових у Курську не закінчилася. У розвідці підтвердили, що український безпілотник атакував нафтопереробний завод у Курську.

У Московській та Калузькій областях диверсанти знищили техніку

У ГУР МО повідомили, що в ніч на 24 вересня невідомі диверсанти розширили географію "бавовни" на території Росії.

Диверсанти відзначилися вдалими діями у Московській та Калузькій областях. У Московській області на території військового містечка було знищено паливозаправник.

У Калузькій області на території військового містечка 60 арсеналу озброєння було знищено 4 одиниці автомобільної техніки з причепами.




Схожі новини: