Театр абсурду: на ТОТ Запорізької області циркова вистава під назвою "псевдовибори" завершилась

Переглядів: 570

10 вересня 2023 23:30

Театр абсурду: на ТОТ  Запорізької області циркова вистава під назвою псевдовибори завершилась фото

Тиждень окупанти тероризували людей на поки що захоплених територіях подомовим "голосуванням". Під дулом автомата вручали "бюлетні" з рекомендаціями про "вибір партії єдіная раісія".

«Сьогодні для галочки відкрили дільниці. Та от біда - голосувати ніхто не йшов, - зазначає у телеграм-каналі Мелітопольський міський голова Іван Федоров. - Зазивали, як могли, та фотографували тих нещасних виборців, що вдалося заманити голосувати.

Результат вже "намалювали". Через годину після закриття дільниць всьому світу на сміх "підрахували" майже 60% бюлетнів. Звісно, майже всі "проголосували" за єдіноросів.

Бачимо черговий театр абсурду від ворога на ТОТ. Маємо звільнити наших людей, які опинилися у заручниках людоїдів з болот".

Іван Федоров також повідомив, що окупанти Мелітопольщини завершують псевдовибори гучною бавовною.

"Мешканці Мелітополя і навколишніх населених пунктів на півночі та сході міста повідомляють про потужний вибух. Деякі відчули вібрацію. Уточнюємо деталі", - написав очільник Мелітополя.

А соратник голови Нікопольської РВЦА показав сьогоднішнє “відпрацювання» по виборчій ділянці в Благовіщенці.

«10 днів ходили селом, кошмаря людей і радуючи нелюдів, "голосували", збирали папірці, зносили їх до місцевого "клубу". Сьогодні з ранку всі такі ошатні, побігли на "ділянку" готуватися до її відкриття.

Нещодавно до них на нараду у Кам'янці зайшли гості, позавчора у Скельках на "голосування" заходили гості, а ось сьогодні у Благовіщенці гості зайшли "проголосувати" просто одними з перших.

У результаті - на ділянці феєрверки та паніка, інші "комісії" чомусь захотіли додому, не виключено, що згоріло все, що колобки знаходили за попередні 10 днів», - пише паблік.

Вибухало також в Бердянську і в Пологах. 

"У Пологах ЗСУ разом з силами спротиву підсмажили наглядачів з Пензи, які приїхали контролювати псевдо-вибори. Прильот був в районі ЦРЛ, де розташований штаб "єдиної росії".  Тваринки досі не зрозуміли, що їм українці не раді. І приймати участь у путінському шоу під назвою "вибори" ніхто не бажає", - повідомило РІА -Мелітополь.




Схожі новини: