Сили оборони мають успіх в районах південніше Роботиного та Кліщіївки - Генштаб

Переглядів: 543

10 вересня 2023 09:36

Сили оборони  мають успіх в районах південніше Роботиного та Кліщіївки - Генштаб фото

Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку.

Як повідомляється у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ,  на Мелітопольському напрямку Сили оборони ведуть наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій.

9 вересня у вечірньому зведенні Генштаб уточняв, що оборонці мали  успіх в районах південніше Роботиного та Кліщіївки, закріплювалися на досягнутих рубежах.

"Знищують ворога та крок за кроком звільнюють окуповані території", - зазначав Генштаб.

Протягом 9 вересня  відбулося понад 30 бойових зіткнень. Ворог завдав 2 ракетних та 40 авіаційних ударів, здійснив понад 38 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ так і по цивільних об’єктах нашої держави.

На Запорізькому напрямку протягом доби противник завдав авіаційного удару в районі  Роботиного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів, серед яких Ольгівське, Гуляйполе, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Новоданилівка, П’ятихатки, Роботине, Кам’янське Запорізької області.

 




Схожі новини: