Селяться в багатоповерхівках і на базах відпочинку: у Приморську суттєво побільшало окупантів

Переглядів: 495

8 вересня 2023 10:10

Селяться в багатоповерхівках і на базах відпочинку: у Приморську суттєво побільшало окупантів фото

На території тимчасово  окупованої Приморської ТГ протягом двох тижнів спостерігається суттєве збільшення окупаційних військ.

Про ситуацію у тимчасово окупованій громаді повідомляє Приморська міська військова адміністрація.

"На узбережжі в оздоровчих закладах розташовано особовий склад ворога. В багатоповерхових будинках  розселені спіробітники фсб. В другій частині міста неподалік від приватного сектора окупанти зберігають бойову техніку. Всі ці факти вказують на небезпеку для цивільних громадян. Тому вчергове звертаємось до всіх мешканців міста та навколишніх сіл з проханням не наближатись до місць дислокації окупантів. За можливості евакуюватись з окупації до країн Європи чи підконтрольної території України", - говориться у повідомленні.

Приморська МВА також інформує, що на території тимчасово окупованої Приморської ТГ після проведення псевдо виборів очікується чергова ротація співробітників фсб та росгвардії, що з високою ймовірністю призведе до проведення чергових фільтраційних заходів.

"В групі ризику громадяни без паспорту рф та родини чиї діти не навчаються в окупаційній школі.

Якщо вас змушують брати російський паспорт, звертайтесь до правоохоронних органів зокрема до Національної поліції через форму що додається  https://www.npu.gov.ua/onlajn-zvernennya , (https://www.npu.gov.ua/onlajn-zvernennya), а також до УСБУ в Запорізькій області з письмовою заявою в довільній формі на електронну адресу [email protected]", -  радять у Приморській МВА.




Схожі новини: