Для захисту державного кордону: запорізькі енергетики перерахували на користь оборонців дводенний заробіток

Переглядів: 557

6 вересня 2023 08:18

Для захисту державного кордону: запорізькі енергетики  перерахували на користь оборонців дводенний заробіток фото

ПАТ «Запоріжжяобленерго» отримало Подяку від Держприкордонслужби

Цієї весни 23 підприємства паливно-енергетичного комлпексу України відгукнулися на ініціативу Офісу Президента України «Гвардія наступу», зробивши грошовий внесок для допомоги Державній прикордонній службі України у закупівлі бронетехніки для захисту державного кордону. Про внесок запорізьких енергетиків розповідається на фейсбук-сторінці ПАТ «Запоріжжяобленерго».

«Колектив ПАТ «Запоріжжяобленерго», зокрема, перерахував на користь оборонців дводенний заробіток, долучилася до шляхетної справи й профспілкова організація. Загальний внесок запорізьких енергетиків склав понад 3,9 млн гривень», - говориться у повідомленні.

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко відзначив Подяками колективи всіх енергокомпаній, що долучилися до підтримки незламних прикордонників. Вручення проходило в Міністерстві енергетики України.

«Енергетики успішно тримають свій фронт. Але наша робота, як і вся країна, залежить від першої лінії фронту - Збройних Сил України, прикордонників, Нацгвардії, СБУ, ГУР та всіх, хто знищує ворога на передовій», - наголосив міністр енергетики Герман Галущенко.

Від імені ПАТ «Запоріжжяобленерго» нагороду отримав генеральний директор Михайло Гаврилов.

«Щодня наші захисники ризикують власним життям задля того, аби ми були у безпеці, аби наше життя, життя нашої країни тривало. Тож допомога їм – моральний обов’язок кожного свідомого українця. І попри всі труднощі воєнного часу, наш колектив завжди готовий підтримати Сили оборони України», - зазначив Михайло Гаврилов.

Завдяки внескам, що зробили трудові колективи підприємств паливно-енергетичного комплексу України, були закуплені 50 американських БТРів для бригади 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон».

Голова ДПСУ Сергій Дейнеко подякував енергетикам за допомогу із закупівлею техніки, яка вже бере участь у боротьбі з ворогом у Харківській і Луганській областях.




Схожі новини: