Тільки пиво, сидр, пуаре і медовуха: на окупованій території Запорізькій області заборонили продаж алкоголю

Переглядів: 560

4 вересня 2023 11:42

Тільки пиво, сидр, пуаре  і медовуха: на окупованій території  Запорізькій області заборонили продаж алкоголю  фото

Указ про продовження до 12 вересня повної заборони на роздрібний продаж алкогольної продукції на території Запорізької області підписав т.зв. вріо губернатора Запорізької області  євген балицький. Про це повідомляють окупаційні телеграм-канали.

«Це зроблено насамперед для забезпечення громадського порядку та безпеки мешканців Запорізької області. Ми розуміємо, що більшість злочинів та правопорушень скоюється у стані алкогольного сп'яніння. Просимо соціально відповідальний бізнес дотримуватись нормативно-правових актів адміністрації», - сказав т.зв. заступник голови уряду регіону з економіки Андрій Козенко.

Указ встановлює на території регіону тимчасову (повну) заборону на роздрібний продаж алкогольної продукції з 00 годин 00 хвилин 02 вересня 2023 року по 00 годин 00 хвилин 12 вересня 2023 року. Виняток – роздрібний продаж пива, пивних напоїв, сидру, пуаре, медовухи.

При підписанні цього папірця балицький навряд чи думав про безпеку мешканців окупованої території. Скоріше, заборона введена через те, що російські військові багато п’ють, потім хапаються за зброю, що в результаті приводить до смертей серед особого складу. Такі випадки на території Запорізької області непоодинокі.




Схожі новини: