Наступ продовжується: на Мелітопольському напрямку Сили оборони мали успіх у напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки

Переглядів: 570

4 вересня 2023 09:15

Наступ продовжується: на  Мелітопольському напрямку Сили оборони  мали успіх у напрямку Новоданилівки та Новопрокопівки фото

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник в обороні

Ворог продовжує обстріли позицій наших підрозділів  та цивільних об’єктів у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях, при цьому активно застосовував баражуючі боєприпаси “Ланцет”. Про це 4 вересня повідомляє заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

"Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. В ході ведення наступальних дій сили оборони України мали успіх у напрямку Новоданилівки, Новопрокопівки. Закріплюються на досягнутих рубежах.

Ворог на півдні несе значні втрати в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви", - говориться у повідомленні.

Генштаб у ранковому зведенні 4 вересня інформує, що на Запорізькому напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Приютного Запорізької області. Завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Новоданилівки, Роботиного Запорізької області. Артилерійських обстрілів  противника зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Левадне, Малинівка, Червоне, Чарівне, П’ятихатки, Гуляйпільське, Оріхів, Кам’янське Запорізької області.




Схожі новини: