Окупанти відчувають утиск на Запорізькому напрямку

Переглядів: 484

31 серпня 2023 16:33

Окупанти відчувають утиск на Запорізькому напрямку фото

Окупанти намагаються заховатися в місцевостях, де є більша зосередженість людей. Проте, коли росіяни тікають з відкритих ділянок, то підриваються на своїх же мінах.

Начальниця Об'єднаного пресцентру сил оборони півдня України Наталія Гуменюк розповіла, що на Запорізькому напрямку більше відкритих ділянок місцевості. Ворога можна відганяти досить далеко по "чистому полю", однак часто окупанти на таких полях використовують міни та оборонні загородження.

"Росіяни відчувають суттєвий утиск із Запорізького напрямку, тому намагаються заховатися там, де більша зосередженість місцевого населення, – сказала Наталія Гуменюк. - Під час втечі окупанти часто підриваються на своїх же мінах. Підйом цих мінно-вибухових загороджень відбувся разом з водою і вона просто стихійно перенесла їх в різні місця."

За словами Наталії Гуменюк, складність на лівобережжі Херсонщини полягає в тому, що окупанти переховуються просто серед населених пунктів, де живуть люди. До слова, у місцевого населення зараз дуже складна гуманітарна ситуація. Населені пункти досі потерпають від води, яка повністю не зійшла після великого паводка.

Джерело: 24 канал




Схожі новини: