У Вільнянську в останню путь провели воїна, який загинув у Луганській області

Переглядів: 408

31 серпня 2023 10:00

У Вільнянську в останню путь провели воїна, який загинув у Луганській області фото

У Вільнянську поховали військового, який загинув на війні 23 серпня - Земляного Романа Олександровича

36-річний військовий загинув біля Макіївки у Сватівському районі Луганської області під час виконання бойового завдання. Вчора Героя провели в останню путь. Про це повідомляє Вільнянська міська рада.

"Як тільки почалась повномасштабна війна, пішов добровольцем у Збройні сили України. Він гідно та з честю боронив кордони України. Старший солдат Роман  був гранатометником 1 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 3 стрілецької роти військової частини А7090", - йдеться у повідомленні міськради. 

У захисника  залишилися двоє дітей: 8-річна Ніка та трирічний Руслан, дружина -  Світлана, мама - Надія Дмитрівна, батько - Олександр Васильович, сестра - Наталія.

Ромашка, - так його називали рідні, був добрим, чуйним, турботливим, товариським, готовим завжди допомогти та підставити своє широке плече. Він був гарним чоловіком, батьком, сином, братом, дядьком, другом. 

- Щирі співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Земляного Романа, - написали у телеграм-каналі міської ради Вільнянська. -  Дякуємо і вклоняємося до землі батькам за виховання сина, справжнього патріота і захисника України, який віддав своє життя за рідну землю, за рідний дім, за родину, за увесь укpаїнський наpод.




Схожі новини: