Допомога постраждалим: мешканці громади Запорізького району отримали важливі консультації

Переглядів: 460

26 серпня 2023 09:03

Допомога постраждалим: мешканці громади Запорізького району отримали важливі консультації фото

У серпні мобільна бригада БФ «Восток SOS» надала 352 безоплатні консультації жителям Комишуваської громади

Юристка, психологиня та соціальна працівниця мобільної бригади Благодійного фонду «Восток SOS» відвідали смт Комишуваха, Зарічне, Новотавричеське, села Щасливе, Новотроїцьке, Ясна Поляна та Новоіванівка. Про це розповіла комунікаційниця мобільної бригади Благодійного фонду «Восток SOS» Катерина Людвік.

У громаді проживає чимала кількість внутрішньо переміщених осіб. Місцеві потерпають від обстрілів з боку рф.

«Фахівчині надавали безоплатну психосоціальну та юридичну допомогу постраждалим унаслідок російської агресії. Переважно люди зверталися щодо подачі заявок на відшкодування пошкодженого або зруйнованого майна, виплат для ВПО, оформлення спадщини, відновлення документів, стабілізації психоемоційного стану та зняття тривожності», - розповіла Катерина Людвік.

Мобільні бригади психосоціальної та юридичної допомоги створені для надання швидкої допомоги постраждалим унаслідок російської агресії. Бригади працюють на території Запорізької, Харківської та Миколаївської областей. Фонд реалізує проєкт за підтримки International Rescue Commitee Deutschland.

Ви можете створити запит на приїзд команди до вашого міста, територіального центру чи громади. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію, що працює з понеділка по суботу (8:00-18:00): 0800 332 614.

Також отримати консультацію можна в месенджерах: +38(099)710 48 72 (вайбер); +38(096) 108 60 48 (телеграм).

Фото надала Катерина Людвік

 




Схожі новини: