Заробили для ЗСУ: юні запоріжці виготовили для арт-толоки багато патріотичних речей

Переглядів: 449

25 серпня 2023 09:11

Заробили для ЗСУ: юні запоріжці виготовили для арт-толоки багато патріотичних речей фото

Міський палац дитячої та юнацької творчості провів другу арт-толоку для збору коштів на допомогу ЗСУ

На Арт-толоці, яка була присвячена Дню незалежності України, можна було придбати дуже багато цікавих, корисних та патріотичних речей, які були виконані вихованцями Міського палацу дитячої та юнацької творчості з педагогами та батьками.

«Другий рік Україна зустрічає День Незалежності в стані війни з рф. І другий рік ми проводили Арт-толоку, яку заснував Палац. На толоці були представлені роботи вихованців ансамблю народного танцю "Весняночка", гуртка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Квіткова фея", гуртка декоративно-ужиткового мистецтва "Жар-птиця", «Петриківський розпис», студії образотворчого мистецтва,гуртка “Моделювання іграшки-сувенір», гуртка робототехніки. Та особлива подяка Ворсуляк Яні та її мамі Ворсуляк Вікторії Вікторівні, Стасік Анні та її мамі Стасік Інні Вікторівні, - розповіла директор Міського палацу дитячої та юнацької творчості Людмила Маринюк.

Протягом декількох годин педагоги Палацу продавали вироби, збираючи гроші на допомогу ЗСУ. Ляльки-мотанки, патріотичні сердечка-брелоки, значки та браслети, стилізовані українські ляльки, ляльки-мотанки, картини, магніти з петриківським розписом, м'які іграшки, смаколики — все це користувалося попитом.

«Палац заробив майже 2500 гривень, які підуть на допомогу нашим воїнам. Це невеликий, але важливий внесок на підтримку ЗСУ. Важливий, бо в кожний малюнок або поробку наші діти вклали частинку своєї душі та зарядили її на Перемогу.

Разом до Перемоги! Дякуємо кожному захиснику та захисниці за можливість жити у вільному місті! Наступного року ми продовжимо започатковану традицію, наближаючи нашу перемогу», - зазначила Людмила Вікторівна.

В цей же час, за словами Людмили Маринюк, в Німеччині, в Кельні красуні з театра моди, таланта та успіху «Inspiration» МПДЮТ разом з керівником Іриною Борщ проводили виставку малюнків юних художників образотворчої студії Палацу та збирали кошти на ЗСУ.

Фото надала Людмила Маринюк

 




Схожі новини: