Останній вихід: на Запорізькому напрямку загинув відомий актор

Переглядів: 824

19 серпня 2023 23:03

Останній  вихід: на Запорізькому напрямку загинув відомий актор фото

Під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку загинув відомий український актор театру і кіно Олексій Хільський

Олексій служив у 46-й окремій аеромобільній бригаді ДШВ на посаді головного сержанта взводу розвідроти. Брав участь у наступальній операції на Херсон, захищав Бахмут та Соледар. Був двічі поранений, але після лікування та відновлення знову повертався на фронт.

Загинув 17 серпня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Трагічну новину ввечері наступного дня повідомила дружина загиблого акторка Надія Хільська.

«Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх, кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався, він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїн», — написала Надія.

Олексій Хільський відомий за ролями в серіалах «На твоєму боці», «Квочка», «Кріпосна», «Лікар Ковальчук», «Опер за викликом», «Загадка для Анни» та інші.  У кіно почав зніматися в 2015 році. Фільмографія налічує 20 стрічок.

У 2002-2016 роках служив у Дніпровському драматичному молодіжному театрі "Віримо", зіграв 14 ролей.  Його можна було бачити, зокрема, у  спектаклях "Прибуткове місце", "Чайка", "Забути Герострата", "Самогубець", "Моя професія - синьор з вищого світу".

14 листопада Олексію Хільському мало б виповнитися 36 років. За розповідями його друзів, Олексій мріяв про перемогу і про повернення до професії. У актора залишились дружина та донька.




Схожі новини: