Люди не постраждали: вночі ворог вдарив керованими авіабомбами по Комишувасі

Переглядів: 631

18 серпня 2023 13:18

Люди не постраждали:  вночі ворог вдарив керованими авіабомбами по Комишувасі фото

Два удари керованими авіаційними бомбами прийшлися у Комишувасі по житловому кварталу

Як повідомляється у телеграм-каналі начальника Запорізької ОВА Юрія Малашка, зруйновано місцевий навчальний заклад. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч житлові будинки: потрощені фасади, вибито вікна.

Фахівці наразі фіксують наслідки руйнувань та допомагають в їхній ліквідації. На щастя, місцеві жителі не постраждали.

"У ніч на 18 серпня ворог завдав удару по Комишувасі. Під ударом знову опинилася гімназія "Джерело", цього разу  відділення  1 - 4 класів. Як і основний корпус, молодше відділення було відремонтовано напередодні російського вторгнення, укомплектовано новими меблями і всім необхідним для якісної освіти юних комишувасців. У планах було облаштування мультимедійного спортивного майданчику, але російська агресія перекреслила всі проекти.
Крім того, пошкоджень зазнали більше 10 приватних будинків. На щастя, їхні мешканці не постраждали.
Ворог цілеспрямовано знищує наші будинки, школи та інші об'єкти соціального призначення, намагаючись знищити саму нашу культуру. Але ми обов'язково вистоїмо, переможемо і все відбудуємо!  - повідомили  у телеграм-каналі Кушугумської громади.

А за минулу добу військовослужбовці рф нанесли 79 ударів по 20 населених пунктах Запорізької області 64 артобстріли прийшлися по території Гуляйполя, Новоандріївки, Малинівки, Полтавки, Затишшя, Кам'янського, Плавнів, Степового та інших прифронтових сіл.

«Зафіксовано шість авіаударів по Комишувасі, Оріхову й Малій Токмачці, п'ять обстрілів з РСЗВ по Новодарівці та чотири БПЛА-атаки на Залізничне, Чарівне та П'ятихатки.

Надійшло 22 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарські споруди та об’єктів інфраструктури. Без постраждалих», - зазначається в повідомленні.




Схожі новини: