Б“ють по мирних: у незламному місті на Запоріжжі під час авіаудару постраждала родина

Переглядів: 502

13 серпня 2023 10:45

Б“ють по мирних: у незламному місті на Запоріжжі під час авіаудару постраждала родина фото

Російські війська продовжують бити по цивільній інфраструктурі - за добу 114 обстрілів прийшлося по 19 мирних містах і селах Запорізької області

Як повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, 100 артилерійських обстрілів 12 серпня здійснено по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Кам’янському, Степовому, П‘ятихатках та інших селах на лінії фронту. 9 обстрілів з РСЗВ завдав ворог по Новодарівці, Червоному, Левадному, Лобковому. Оріхів та Мала Токмачка постраждали від трьох авіаційних ударів, Ольгівське двічі атакували з БПЛА.

Внаслідок удару керованою авіабомбою по Оріхову постраждали 10 осіб, в тому числі й правоохоронці під час несення служби у прифронтовому місті. Як повідомляло МВ, на місці, на жаль, загинув 31-річний поліцейський Іван Іщенко. Поранення отримала родина - чоловіки 20 та 70 років й жінки 39 та 66 років.

Зафіксовано 13 нових руйнувань житлових будинків та господарчих споруд.

Усього протягом минулої доби, за повідомленням Генштабу ЗСУ, по позиціях наших військ та населених пунктах російські окупанти завдали 7 ракетних та 47 авіаційних ударів, здійснили 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

 

 




Схожі новини: