Друг “Голлівуд”: у бою загинув уродженець Мелітополя

Переглядів: 603

11 серпня 2023 22:47

Друг “Голлівуд”: у бою загинув уродженець Мелітополя  фото

Під час штурму у стрілковому бою загинув Данило Буряк

Про загибель відважного воїна у соцмережі повідомив командир 2 штурмового батальйону 3 окремої штурмової бригади Дмитро Кухарчук.

“Під час штурму у стрілковому бою загинув герой, воїн, людина з великої літери, боєць другої роти Буряк Данило, друг Голлівуд.

Один з тих, хто здійснив найсміливіший чин в сучасній війні, полетів на гелікоптері в оточений Маріуполь, де отримав поранення і повернувся в стрій.

Друг Голлівуд народився в Мелітополі та мав складну долю, в ранньому дитинстві втратив батьків, але всупереч всім ударам залишався чистою і відкритою людиною.

З дитинства мріяв бути танкістом, оскільки мав шолом танкіста. Маленький Данило казав: якщо такий шолом є у Президента - я буду Президентом.

Евакуйовуючись з Маріуполя, Плохой і Голлівуд мали летіти на різних гелікоптерах, але Плохой покликав Голлівуда у свій. Гелікоптер, на якому мав летіти Данило, підбили. Тепер Плохой знову покликав тебе за собою.

Велика честь воювати з тобою в одному строю. Ти достойний носити завдання Героя України, на жаль, посмертно. Будемо подавати і добиватись. Памʼятаємо! Помстимося!», - написав Дмитро Кухарчук.

 




Схожі новини: