Під натиском ЗСУ окупанти відступили з позицій біля Авдіївки, - Генштаб

Переглядів: 331

2 серпня 2023 10:10

Під натиском ЗСУ окупанти відступили з позицій біля Авдіївки, - Генштаб фото

Українські військові вибили російських окупантів із позицій біля Авдіївки на Донеччині та продовжують наступальні дії на південь від Бахмута, а також стримують наступ російських військ на Куп’янському та Лиманському напрямках.

«У ході ведення Силами оборони наступальних штурмових дій противник вимушено відійшов з позицій в районі південніше Авдіївки», - повідомив речник Генштабу ЗСУ Павло Ковальчук в ефірі телемарафону 2 серпня.

Він також повідомив, що українські бійці на Бахмутському напрямку продовжують вести наступальні дії південніше від самого Бахмута. Водночас на Facebook-сторінці Генштабу повідомляється, що противник вимушено відійшов з позицій в районі південніше Андріївки.

Своєю чергою російські загарбники здійснили безуспішні спроби відновити своє втрачене положення північніше та західніше від Кліщіївки, а також північно-західніше від Курдюмівки.

На Куп’янському та Лиманському напрямках Сили оборони України надалі стримують наступ ворога.

Коментуючи інформацію стосовно бойових дій поблизу Андріївки, Череватий уточнив, що можливе звільнення цього населеного пункту покращить тактичне положення наших сил і дозволить розвинути успіх з метою оточення або витіснення військ противника з Бахмута.

 




Схожі новини: