У Мелітополі окупанти створили власний військкомат. Готуються до мобілізації?

Переглядів: 699

1 серпня 2023 10:55

У Мелітополі окупанти створили власний військкомат. Готуються до мобілізації? фото

Наприкінці липня окупанти зареєстрували "Запорізький військовий комісаріат". Він дислокується у Мелітополі, а керувати ним буде виходець з України. 

У російському «Єдиному державному реєстрі юридичних осіб» (ЄДРЮЛ) з’явилася інформація про утворення "Федеральної казенної установи "Військовий комісаріат Запорізької області". Основоположником установи є Міноборони РФ. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

Очолив цю установу підполковник Дмітрій Кучабський, який до цього був військком Єврейської автономної області РФ, а ще раніше заступником військком Амурської області. Місцем народження цього військового нібито є місто Волочиськ, що на Хмельниччині. Принаймні така інформація наявна в Інтернеті. 

Зареєстрований окупаційний військкомат за адресою: вулиця Карла Маркса, 5 - саме там до війни знаходилась місцева мерія та редакція "МВ", які були захоплені фейковою владою. 

Раніше гауляйтер Євген Балицький повідомляв, що на захопленій росіянами частині Запорізької області створено 44 військово-облікові столи, які вже "переписали" понад 1500 осіб. Таким чином ворог готує тимчасово окуповані території до мобілізації, хоча її обіцяли й не проводити. 




Схожі новини: