ЗСУ звільнили Старомайорське на Донеччині - ВІДЕО

Переглядів: 373

28 липня 2023 08:17

ЗСУ звільнили Старомайорське на Донеччині - ВІДЕО фото

Українські військові від російської окупації звільнили село Старомайорське Донецької області.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram, передає Час Пік.

"Наш Південь! Наші хлопці! Слава Україні", - підписав глава держави відео від визволителів.

"35-та бригада, а також батальйон тероборони "Арей", виконуючи завдання звільнили село Старомайорське", - заявили військові у відео.

Втрату російськими фашистами Старомайорського у своєму телеграм-каналі визнав і ватажок терористів ДНР Олександр Ходаковський.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що наразі українські сили продовжують зачистку населеного пункта від загарбників.

Нагадаємо, що Старомайорське Великоновосілківської селищної громади Волноваського району розташоване на лівому березі р. Мокрі Яли. Землі села межують із територією с. Приютне Пологівського району Запорізької області.

Відмітемо, західні ЗМІ вважають, що після кількох місяців повільного прогресу контрнаступ ЗСУ набирає обертів. За даними CNN, Україна розгортає на південному фронті додаткові війська, які складаються із солдатів, навчених в останні місяці за кордоном. Передбачається, що контрнаступ прорвав деякі елементи російських оборонних ліній на південному сході, і резервні підрозділи увійшли, щоб скористатися цією можливістю.

 




Схожі новини: