У Севастополі пролунали вибухи - окупанти заявили про атаку безпілотників

Переглядів: 416

16 липня 2023 11:00

У Севастополі пролунали вибухи - окупанти заявили про атаку безпілотників фото

Сьогодні вночі та вранці у тимчасово окупованому Севастополі пролунало кілька вибухів. Про це 16 липня повідомляють місцеві Telegram-канали, а також окупаційна влада міста.

У соцмережах повідомляють, що протягом короткого часу в Севастополі двічі спрацьовувала ППО. Нібито всі безпілотники, які атакували місто, вдалося збити.

Як пише Остров, гауляйтер міста Михайло Развожаєв заявив, що сили ППО рф відбивають атаку українських БПЛА в районі Херсонеса, Севастопольської бухти і Балаклави. Пізніше він заявив, що це була комбінована атака з використанням не тільки повітряних, а й надводних безпілотників.

Развожаєв стверджує, що жоден об'єкт у Севастополі та околицях не постраждав унаслідок цієї атаки.

"За уточненими даними ще один безпілотник був збитий у районі мису Манганарі. Разом цієї ночі збили 2 БПЛА і 5 подавили силами РЕБ. Також було знищено 2 надводних безпілотники на зовнішньому рейді", - додав він.

При цьому в місті внаслідок цієї атаки припинили рух поромів і катерів. Терміни відновлення морського сполучення окупаційна влада не називає.

Нагадаємо, що Севастополь уже давно зазнає атак безпілотників - востаннє потужні вибухи в місті лунали кілька тижнів тому.

 

 




Схожі новини: