У Мелітополі до партійних списків "Єдиної росії" включили навіть підірваного колаборанта

Переглядів: 490

15 липня 2023 10:30

У Мелітополі до партійних списків Єдиної росії включили навіть підірваного колаборанта фото
Рогов видав порцію маячні по порятунок Зубарева завдяки молитвам

У так званих виборах, що призначені в Мелітополі та на інших тимчасово окупованих територіях на 10 вересня, братиме участь колаборант Максим Зубарев. Цей колишній очільник адміністрації селища Якимівка буде агітувати прямо з лікарняного ліжка. 

На частинах Запорізької та Херсонської, Луганській та Донецькій областях росіяни використовують "кримський сценарій" і проводять легітимізацію окупації через вибори. Чергові, коли будуть обиратися склади т.зв. парламенти і губернатори, відбудуться вже за два місяці. Наразі окупанти активно формують списки, набираючи, звісно, тільки лояльних до російського режиму громадян. В їх переліку опинився і екс-очільник Якимівської адміністрації Максим Зубарев, автівка якого вибухнула на початку квітня в центрі Мелітополя.

Звісно, окупанти намагаються зліпити героя з колаборанта і зрадника, який, до речі, два скликання був депутатом Мелітопольської міськради, тривалий час керував місцевою комуністичною парторганізацією і має судимість за отримання хабара. Після захоплення росіянами частини регіону Зубарев отримав посаду в Якимівці і майже рік встановлював там свої порядки. Але згодом опинився на лікарняному ліжку.

Про його "спасіння" завдяки молитвам повідомив ще один колаборант Володимир Рогов і поділився фото з палати. Нібито на Зубарева ще чекає тривала реабілітація, але він вже рветься в бій і готовий працювати, бо включений до списків "Єдиної Росії" і боротиметься за місце у законодавчому органі.

 Складається враження: у окупантів все настільки погано з кандидатами, що беруть навіть підірваних колаборантів. 

 

 




Схожі новини: