Гауляйтер Балицький обіцяє створити мегакурорт за мільярди рублів. Що з проєктом не так

Переглядів: 521

14 липня 2023 11:37

Гауляйтер Балицький обіцяє створити мегакурорт за мільярди рублів. Що з проєктом не так фото
Балицький для ілюстрації прожекту зі створення курорту обрав фото ЖК з Криму

31 мільярд рублів та 7,5 років на виконання - такі цифри оприлюднив фейковий голова Запорізької адміністрації Євген Балицький, розповідаючи про створення курорту неподалік Мелітополя. 

Гауляйтер продовжує задурювати голови мешканців окупованих територій нереальними обіцянками. Чергова стосується створення "масштабного туристично-рекреаційного комплексу в Приморському районі". Звичайно, це не його власна ініціатива чи ідея, а вказівка зверху, бо президент рф доручив до 2030-го створити п'ять федеральних цілорічних морських курортів на Балтійському, Азовському, Чорному, Каспійському та Японському морях, а також на озері Байкал.

"Планується, що комплекс складатиметься з готелів, санаторно-лікувального кластера, кемпінгових майданчиків, ландшафтного парку та фруктових садів. Реалізація проекту дозволить створити 1000 нових номерів, 1200 нових робочих місць. Очікуваний обсяг інвестицій – 31 мільярд рублів", - розповів Балицький у своєму Тг, а в якості ілюстрації (заглавне фото) виклав знімок ЖК між містами Євпаторія та Саки.

Нібито ідея непогана, але, як кажуть, є нюанс. По-перше, ЗСУ має успіхи на Мелітопольському та Бердянському напрямках, тож Азовське узбережжя може знову опинитися під контролем України. По-друге, два сезони, під час яких тут панують росіяни, є провальними. Про які ж мільйони туристів йдеться? І, по-третє, на Азовському узбережжі - у Кирилівці, Бердянську, Приморську - достатньо вже готових баз відпочинку на будь-який смак, то логічно було б розвивати вже існуючу інфраструктуру, а не видавати нереальні прожекти. 




Схожі новини: