У розпал курортного сезону Кирилівка вражає пусткою, - ВІДЕО

Переглядів: 607

2 липня 2023 13:20

У розпал курортного сезону Кирилівка вражає пусткою, - ВІДЕО фото
Ще ніколи Кирилівка не була такою "вільною" від відпочиваючих

Поодинокі машини, закриті магазини та пустка на пляжах - так зараз виглядає Кирилівка. До повномасштабної війни в цей час у курортному селищі яблуку не було де впасти. 

Закінчився перший місяць літа, але відпочиваючих на Кирилівських пляжах не побільшало. Адже потрапити сюди зараз можуть тільки мешканці окупованої частини Запорізької області, та й більшість з них не ризикує вибиратися на відпочинок в таких умовах. Бо час від часу тут в небі літає ворожа техніка. Як результат, на пляжах обмаль людей, при тому, що сезон у розпалі. 

Через таку ситуацію і у сфері торгівлі - повний занепад. Як видно на відео, що зроблене днями на Федотовій косі, тут працює лише десята частина "точок". Це переважно продуктові магазини та кіоски з готовою їжею: пловом, чебуреками та пивом. 

Мелітопольці, які побували у Кирилівці, констатують, що цього року у морі дуже мало медуз, натомість відпочиваючих атакують хмари комарів.

Ще одне відео зафіксувало пустку на пляжі біля бази відпочинку "Салют" на косі Пересип, ліворуч від якої розташований т.зв. "центральний пляж", а праворуч - колишній санаторський. Поділіться з нами в коментарях, де ви любили відпочивати у Кирилівці. 

 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: