Колаборантів треба знати в обличчя

Переглядів: 582

28 червня 2023 21:10

Колаборантів треба знати в обличчя фото
Сольна - наше перше надбання за підтримки Фонду, 32 тис. екз. за годину, отримали у 2004-му.

Вибачити можливо багато що, але не зраду.

Це – невеличка сторінка окупації Мелітополя. Вона відображає, як окупанти «віджимали» майно нашого медіа-холдінга. Заяви про це в прокуратурі, цей текст – для широкого загала.

В офіс, що поруч з мерією, окупанти вдерлися ще в лютому 2022-го. Перше, що зробили – вирвали камери спостереження, друге – вижрали весь алкоголь (в мене був непоганий бар). Єдиний, кого вдалося ідентифікувати – Андрій Чуйков, що майже рік очолював фейковий рашистський «універ».  

Наскільки мені відомо, зараз керує типографією завезений з Луганська керівник. З наших хлопців та дівчат на добровільну колаборацію не пішов ніхто. Допомогли запустити виробничі процеси родина місцевих зрадників Бабкіних - Віктор, який був звільнений з друкарні за неякісну роботу, його дружина Наталя та сини Сергій та Антон, яких всьому навчили ми.

Колаборанти змогли запустити друкарську машину “Solna”, її й використовують для друку агітаційних газет. Підтвердили цю інформацію самі окупанти, опублікувавши відео випуску газети “Запорожский вестник” в приміщенні та на обладнанні “Видавничого дому ММД” Натомість інше, більш складне, обладнання - вирізають і продають як металобрухт. “Ймовірно за ініціативи ще одного місцевого зрадника, так званого “заступника з економіки” Сергія Кузьменка, окупанти ріжуть на металобрухт офсетну друкарську машину Man Roland Uniman, вартістю 480 тисяч доларів, отриману нами в лізинг завдяки співпраці з Міжнародним фондом довгострокового кредитування ЗМІ (MDIF).

Від себе раджу зрадникам «Чемодан, вокзал, параша». Як варіант – повіситися, бо я гуманіст. Якщо потраплять до мене живими – нехай не жалкують…

Наше надбання-2021 - перша в Україні «ЦПМ Xerox® Versant 280 Press», 18 тис. долл.




Схожі новини: