РАС-ПУТІНЩИНА. ЗАКІНЧЕННЯ

Переглядів: 463

24 червня 2023 17:42

РАС-ПУТІНЩИНА. ЗАКІНЧЕННЯ фото

Як починався рашистський імперіалізм і як закінчиться?

«масковския гасудари» та романови крали все, що могли. У тому числі сусудні князівства і землі. Гуляй, Єрмак, до Сибіру, грабуй та приєднуй. Так само з іншими бандюганами – Болотніков, Разін, Булавін, Пугачов та славетні запорізькі казаки.

Імперією це непотребство проголосив пєтро-епілєптік, піднявши рашу на диби над провалом історії. Карлу ХІІ трохи забракувало щастя, а то б тоді все і скінчилося. Далі були «надбання» 18-19-го сторічч – ось і імперія.

Були, щоправда, болісні поразки: і маскву палили неодноразово, і спб на кістках, і просрані війни з Туреччиною 1870-х років, Кримська (1853-6), японська (1904-5), перша світова. Тут респект германцям: задешево прикупили більшовиків – і прийшов імперії гаплик.

Людожери ленін-бланк, кронштейн-троїцький і джугаєв-сталін дещо її поновили, але проти історії не попреш. Прийшла перебудова – далі ви в курсі. Остання спроба КДБ – путлєр – при останньому подиху.

Хто буде натупний лаврентій палич – пригожин чи патрушев – не принципово. Вирішувати буде не він, а за океаном. Завдання: 1 – поховати вовку (живого чи мертвого, не принципово), 2 - скласти зброю (примат з ядерною бомбою – нонсенс), 3 - вивести війська з України (два тижні – не більше), 4 - замість репарацій – братня допомога (5-6 трильйонів), 5 – перевиховання (Ернест знає як), 6 – реальні кордони (нечерноземлі – з іншим не йому вирішувати).

Відлік пішов.




Схожі новини: