У Мелітополі колаборанти привласнили одну з церков

Переглядів: 719

18 червня 2023 13:20

У Мелітополі колаборанти привласнили одну з церков  фото
Замість будинку молитви у Мелітополі колаборанти відкриють тренувальний зал для самбо

У Мелітополі колаборанти розташують спортивну федерацію в колишній церкві. Про це повідомляють пропагандистські ЗМІ. 

Після окупації Мелітополя більшість культових споруд взяла під свій контроль фейкова влада. Це стосувалось як будівель, що належали Православній Церкві України, так і іншим релігійним громадам. Наприклад, у церкві "Слово життя" зараз розташоване так зване міністерство з молодіжної політики Запорізької області. 

А у будівлі церкви "Джерело життя", розташованого по вулиці Ломоносова, тепер буде "жити" федерація самбо, яку очолює колаборант Роман Доломан. На його думку, культова споруда як раз підходить для того, щоб тренувати спортсменів, нібито там знайдеться місце і для адміністрації, і для роздягалок, тренажерного залу та основного залу для занять. Останні вирішили розмістити у приміщенні з хрестом та іншою релігійною атрибутикою, де раніше віряни збирались на молитву. 

За версією колаборантів, будівля нібито не мала господаря, її "націоналізували", а після звернення до гауляйтера єбалицького передали самбістам. Направду, така "схема" немає нічого спільного із законністю і це черговий доказ політики окупантів з викрадення майна мелітопольців як особистого, так і громадського. 




Схожі новини: