Випускниця ліцею №10 з Мелітополя отримала найвищий бал з математики

Переглядів: 525

16 червня 2023 17:26

Випускниця ліцею №10 з Мелітополя отримала найвищий бал з математики  фото
Анна Загорєєва отримала найвищий бал з математики

Мелітопольська випускниця Анна Загорєєва набрала 200 балів з математики на державному мультипредметному тесті. Дівчина продемонструвала високі результати й за іншими предметами. 

Цьогоріч випускники 11-х класів складають Національний мультипредметний тест, який складається з трьох предметів. Зокрема, математики, і саме завдання за цим напрямком Анна Загорєєва здала на 200 балів. 

"Для Ані це очікуваний результат, бо вона завжди "дружила" з математикою. Варто відзначити, що навчання в українській школі вона поєднувала з відвідуванням іспанської, бо саме там зараз мешкає, - розповіла директор ліцею №10 Ірина Вольнюк. - Також вона відзначилась тим, що разом з ще одним випускником обрала хімію, хоча основна маса одинадцятикласників ліцею здавали або історію, або англійську чи німецьку мову. І результат в Ані за цим предметом теж високий - 197 балів. Загалом це дуже активна дівчина, лідер нашого учнівського самоврядування, вона мріє стати медиком".

За словами директорки ліцею, можливо, що хтось з випускників ще продемонструє високі результати, бо мультипредметний тест випускники здають в кілька етапів. 

 




Схожі новини: